top of page

LEDIGA TJÄNSTER

Intresserad av att jobba hos oss?

Alla våra lediga tjänster finner ni på Arbetsförmedlingen.

logo.png

VIKARIEPOOLEN

Är du intresserad av att vikariera inom förskola, skola och fritidshem? Katolska Skolan av Notre Dame söker kontinuerligt timvikarier till förskola, skola och fritidshem.

Du ska ha möjlighet att vikariera med kort varsel. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag.

Vi söker i första hand utbildade barnskötare, förskollärare, fritidspedagoger och lärare. Även du som håller på att utbilda dig för arbete inom skola och barnomsorg, eller har erfarenheter som gör att du kan klara uppgiften, är välkommen att anmäla dig till oss.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet som timvikarie kräver ett stort mått av flexibilitet, initiativförmåga och ansvarstagande.

Du måste ha fyllt 18 år.

Kommunikation är ett av de viktigaste arbetsredskapen om du ska arbeta inom skola, förskola eller fritidshem. Därför är det viktigt att du som vikarie behärskar svenska i både tal och skrift.

För att du ska få vikariera måste vi ha ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister. Information om hur du begär utdrag från belastningsregistret hittar du på polisen.se

Keyvan Fakhary
Vikariesamordnare, IT-ansvarig
Direktnr: +46708473285
keyvan.fakhary@katolska.se

 
bottom of page